За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Разположение

Комплексът е разположен на най-западната точка на крайбрежието на Черна гора, на входа на един от най-красивите заливи в света - Котор, в курорта Игало. Намира се на 23 км. от летище Тиват. Eдна от основните цели на комплекса е да предлага разнообразие от оздравителни и уелнес програми за всички възрастови групи. Благодарение на природните свойства на лечебната морска кал, минерална вода, мекия средиземноморски климат, Игало се е превърнал в един от най-големите лечебни и здравни курорти в Европа. В допълнение към програмите за възстановяване на здравето, комплексът предлага уелнес и развлекателни програми, които основно разчитат на принципите на съвременната медицина. Тези програми са предназначени за насърчаване на здравословния начин на живот, корекция на лошите навици на живот, или просто запознаване с ползите от арома терапии чрез масаж на лицето или тялото.

В стаите

Комплексът се състои от 2 сгради, общо с 352 стаи. Всички стаи са оборудвани с климатик, телефон, телевизор, баня, хладилник.

На територията на хотела

2 ресторанта, 4 бара, закрит басейн с олимпийски размери, сауна, фитнес зала, гимнастически салон, тенис на маса, баскетбол, волейбол, футбол, боулинг алея, център за красота. За децата: детски кът. Плаж: на 100 м. от хотела - платформа.

Хранене

НВ - закуска и вечеря FB - закуска, обяд и вечеря

Оценки и коментари